4. rész
A helyszín és a konyha
„Még előtte csak lerámolnánk mégis, az még belefér.”
Sok a rossz tapasztalat a magamfajtával, tudom én azt. A vacsora érzékeny terület, senki sem szeret beúszni egy hosszú beszéd, vagy játék miatt. Nagyon örülök, ha megbízik bennem a helyszín. Ez nem könnyű, a levesig nem is enged a stressz az első alkalommal. Utána még jobb a munka, ha pörögnek a felszolgálók, kész a tálalás amikorra megbeszéljük, és ha a slideshow közben nem kezdik el a fiúk csörögve feltölteni a büfét annak ellenére, hogy megbeszéltük a menetet az elején. Ha a zenére tényleg megjelenik az a torta, ha a placcon veszik a poént a felszolgálók és segítenek, és elfogadják a segítséget, akkor nyert ügyünk van. Sokan tudják, hogy ha két extra váltást kérek a vendégnek, vagy ha javaslok egy borkört a két fogás között, akkor a vendégnek dolgozom, és az őket fogja dicsérni a végén. Ezek a teremfőnökök és bankett-managerek azok is egyben, akik a hinterlandban sem szidják előttem a párt, hanem együtt mosolygunk, ha szép az este. Velük jó dolgozni.
How to Find a Reliable Dropship Wholesaler
snooki weight loss Why Are Big Companies Giving Their Products Away
miranda lambert weight lossFirst TRUE GRIT Trailer Online